2022-KPSS imtihan yerleri belirli oldu mu? | ÖSYM KPSS Lisans imtihan giriş evrakı – KPSS Giriş Evrakı sorgulama ekranı

Ethereum

New member
2022-KPSS imtihan yerleri aşikâr oldu mu? | ÖSYM resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruyla milyonlarca memur adayının heyecanlı bekleyişini bitmiş oldurdi. KPSS Lisans imtihanına girecek memur adayları için imtihan giriş dokümanlarının erişime açıldığı duyurusunun akabinde adaylar, arama motorlarında 2022-KPSS imtihan yerleri belirli oldu mu? | ÖSYM KPSS Lisans imtihan giriş evrakı – KPSS Giriş Evrakı sorgulama ekranı hususlarını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler…

2022-KPSS İMTİHAN YERLERİ AŞİKÂR OLDU MU?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 18 Eylül tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans oturumları imtihana giriş evraklarını erişime açtı. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 18 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans genel yetenek-genel kültür ile eğitim bilimleri oturumuna katılacak adayların, imtihana girecekleri bina ve salonlara atanma süreçleri tamamlandı.

Adaylar, imtihana girecekleri yer bilgisini gösteren imtihana giriş dokümanını, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek.

Adaylar, 2022-KPSS Lisans, genel yetenek-genel kültür oturumu için saat 10.00, eğitim bilimleri oturumu için saat 14.30’dan daha sonra imtihan binalarına alınmayacak.

KPSS LİSANS İMTİHANI NE VAKİT?

2022-KPSS Lisans İmtihanının Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 18 Eylül 2022 tarihinde, Alan Bilgisi oturumları 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde, ÖABT oturumları ise 02 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak.

2022-Kamu İşçi Seçme İmtihanı (2022-KPSS Ortaöğretim), 06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacaktır. Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde vazife almak isteyenlerin katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 27 Kasım 2022 tarihinde yapılacaktır.

Sınava müracaatlar, 01 – 13 Eylül 2022 tarihleri içinde yapılacaktır. 27 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde vazife almak isteyenlerin katılacakları 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) müracaatları ise 07 – 17 Ekim 2022 tarihleri içinde olacaktır.

Adaylar, müracaatlarını elektronik ortamda ÖSYM Müracaat Merkezleri aracılığıyla yahut kişisel olarak saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yahut ÖSYM Aday Süreçleri Taşınabilir uygulamasından yapabileceklerdir.

KPSS ÖN LİSANS İMTİHAN MÜRACAAT TARİHİ NE VAKİT?

2022 KPSS için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. KPSS Ön Lisans müracaat tarihi ÖSYM takviminde 3 Ağustos tarihinde başladı ve 15 Ağustos tarihinde tamamlandı. ÖSYM KPSS Ön Lisans geç müracaatları ise 23-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi.

KPSS ÖN LİSANS İMTİHAN TARİHİ NE VAKİT?

KPSS Ön Lisans imtihanı 9 Ekim’de gerçekleşecek.

ÖSYM 2022 KPSS LİSANS İMTİHAN GİRİŞ BELGESİ

YENİ 2022 ÖSYM İMTİHAN TAKVİMİ (KPSS ORTAÖĞRETİM, ÖN LİSANS VE LİSANS)

ÖSYM İdare Şurası tarafınca;

• 2022-KPSS Lisans İmtihanının Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının 18 Eylül 2022 tarihinde,
  • 2022-KPSS Alan Bilgisi oturumlarının 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde,
  • 2 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanan 2022-KPSS Ön Lisans İmtihanının 9 Ekim 2022 tarihinde,
  • 18 Eylül 2022 tarihinde yapılması planlanan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş İmtihanının (2022-Kaymakamlık) 16 Ekim 2022 tarihinde,
  • 13 Kasım 2022 tarihinde yapılması planlanan Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarış İmtihanının (2022-MHUY) 18 Aralık 2022 tarihinde
yapılmasına karar verilmiştir. 2022 ÖSYM İmtihan Takviminde yer alan öteki imtihanların tarihlerinde rastgele bir değişiklik yapılmamıştır.