Samuag
New member
Apple bugün basın bülteni aracılığıyla yeni mamüllerini duyurdu. Şirket beraberinde çıkışını Ekim ayına ertelediği iPadOS 16 için tarih verdi. Apple tabletler için özel olarak tasarlanan işletim sistemi 24 Ekim Pazartesi günü kullanıma sunulacak.
Cupertinolu firmanın bilhassa Stage Manager (Sahne Yöneticisi) fonksiyonunu daha uygun hale getirmek için iPadOS 16’yı Ekim ayına ötelediği bildirilmişti. Optimizasyon süreci tamamlanan işletim sistemi nihayet önümüzdeki Pazartesi günü kullanıcılarla buluşacak.
iPadOS 16 ile gelecek yeni özellikler:
Cupertinolu firmanın bilhassa Stage Manager (Sahne Yöneticisi) fonksiyonunu daha uygun hale getirmek için iPadOS 16’yı Ekim ayına ötelediği bildirilmişti. Optimizasyon süreci tamamlanan işletim sistemi nihayet önümüzdeki Pazartesi günü kullanıcılarla buluşacak.
iPadOS 16 ile gelecek yeni özellikler:
- Stage Manager: Uygulamaları ve pencereleri otomatik olarak düzenleyip misyonlar ortası geçişleri süratli ve kolay hale getirerek külliyen yeni pek oldukcalu bakılırsav tecrübesi sunuyor
- Mesajlar uygulamasındaki yenilikler: Düzenleme, gönderilen iletisi geri çekme, okunmadı olarak işaretleme ve daha fazlası
- Mail uygulamasındaki yenilikler: Mail’lerin gönderileceği vakti evvelinde ayarlayabilme, gönderimi iptal edebilme ve daha fazlası
- iPad’in göz alıcı ekranından tam olarak yararlanmak için tasarlanan Hava Durumu uygulaması
- Yepyeni Home uygulaması
- Ekran ölçekleme modu
- bir daha tasarlanan Game Center paneli
- Masaüstü sınıfı uygulamalar